Office Home & Business 2016 for Mac (Work At Home)

€ 12,99 EUR

Office 2016 for Mac. De beste werkprestaties – overal en altijd. 

Met Microsoft Office 2016 for Mac kunt u optimaal presteren – overal en altijd. De nieuwe, moderne versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote hebben de vertrouwde interface van Office, en zijn zorgvuldig ontworpen voor de Mac. 
 
word logo

Word

 • Met de nieuwe online sjablonen, het menu Design en het deelvenster  Insights kunt u snel professionele documenten maken. 
 • Een document dat in Word voor Mac wordt geopend, ziet er precies zo uit als het origineel dat op een pc is gemaakt. En wanneer u een document met Word voor Mac bewerkt, gaat er geen inhoud of opmaak verloren.
 • Met de ingebouwde hulpprogramma's voor het delen, bekijken en cocreëren van documenten kunt u beter samenwerken en daardoor meer gedaan krijgen.
excel logo

Excel

 • Met de nieuwe online sjablonen, de aanbevolen diagrammen en de Formula Builder kunt u snel professionele documenten maken.
 • Met Excel hoeft u niet meer van alles te proberen om uw gegevens duidelijk weer te geven: het programma beveelt diagrammen aan die het beste passen bij uw cijfers en u kunt de verschillende mogelijkheden vooraf bekijken. 
 • Met de hypermoderne hulpprogramma's voor analyse en visualisering kunt u van de cijfers in uw werkbladen waardevolle informatie maken. 
powerpoint logo

PowerPoint

 • Met de ultramoderne hulpprogramma's voor ontwerp en presentatie kunt u pakkende presentaties maken.
 • Dankzij het nieuwe deelvenster kunt u nu complexe taken, zoals het opmaken van afbeeldingen, het toepassen van lettertypestijlen en het maken van animaties eenvoudig uitvoeren.
 • Presenter View geeft u de middelen om met vertrouwen een presentatie te geven: u kunt de huidige dia, de volgende dia, sprekersnotities en een timer op uw Mac weergeven, terwijl uw publiek op een groot scherm alleen de presentatie te zien krijgt.
onenote logo

OneNote

 • Leg uw ideeën vast, en organiseer en deel uw ideeën met digitale notitieblokken.  
 • Deel notitieblokken eenvoudig met collega's zodat iedereen kan samenwerken aan werkprojecten.
 • Vind dingen snel met een krachtig zoekprogramma dat uw labels bijhoudt, uw getypte notities indexeert en tekst in afbeeldingen en handgeschreven notities herkent.
outlook logo

Outlook

 • De nieuwe Outlook for Mac ondersteunt push e-mail zodat uw Postvak IN altijd actueel is. 
 • Uw Postvak IN wordt in de discussieweergave automatisch geordend rond lopende gesprekken, zodat u nooit meer naar gerelateerde berichten hoeft te zoeken. 
 • Met de optie Voorbeeld van bericht ziet u de eerste zin van een e-mail net onder de onderwerpregel, zodat u snel kunt beslissen of u het nu wilt lezen of later wilt terugkomen.

 

Office Home & Business 2016 for Mac


Computer en processor
Een Mac-computer met een Intel-processor.
Geheugen
4 GB RAM
Harde schijf
6 GB beschikbare hardeschijfruimte
HFS + hardeschijfindeling (ook wel Mac OS Extended of HFS Plus genoemd).
Beeldscherm
Monitor met een resolutie van 1280×800 of hoger
Besturingssysteem
Mac OS X versie 10.10.
Gebruik de nieuwste versie van een besturingssysteem voor een optimale ervaring.
Browser
De huidige of voorlaatste versie van Safari, Chrome of Firefox.
Overige
Voor installatie is een verbinding met internet, een LAN-netwerk (als u installeert via een netwerk) of een dvd-station vereist.
Voor internetfunctionaliteit is een internetverbinding vereist. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.
Voor toegang tot bestanden die zijn opgeslagen op een SharePoint-server, is een verbinding met Microsoft Office SharePoint Server 2007 of hoger vereist.
Voor Exchange-ondersteuning in Outlook is een verbinding vereist met Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 of hoger OF Office 365 voor Bedrijven.
Voor cocreatie is SharePoint Server 2010 of een Microsoft-account vereist.
CVoor een aantal onlinefuncties is een Microsoft-account vereist.

 

Bezig met laden… Bezig met laden…