Hulp

Zoeken in Help-onderwerpen

Bladeren door Help-onderwerpen

Uw wachtwoord wijzigen:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.
 3. Ga naar het tabblad Wachtwoord wijzigen.
 4. Typ uw huidige wachtwoord in het veld Huidig wachtwoord.
 5. Typ uw nieuwe wachtwoord in de velden Nieuw wachtwoord en Wachtwoord bevestigen.
 6. Klik op: Opslaan.

Belangrijk Als u zich bij de webwinkel aanmeldt via het aanmeldportaal van uw organisatie, dan wordt het wachtwoord van uw account beheerd door uw organisatie en werkt bovenstaande procedure niet. Meld u aan op de website van uw organisatie of neem contact op met de helpdesk of IT-afdeling van uw organisatie om uw wachtwoord te wijzigen.

Uw account bewerken:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.
 3. Ga naar het tabblad Accountinformatie.
 4. Breng alle nodige wijzigingen in uw accountinformatie aan.
 5. Klik op de knop Opslaan.

U registreren op deze website met behulp van een registratiecode:

 1. Klik op de link Aanmelden rechts bovenaan de pagina.
 2. Klik op de knop Registreren.
 3. Wanneer u gevraagd wordt hoe u zich wilt registreren, selecteert u de optie: Met een registratiecode.
 4. Voer de registratiecode in die u hebt ontvangen.
 5. Volg de aanwijzingen op het scherm om het registratieproces te voltooien.

Opmerkingen:

 • Wanneer u gevraagd wordt om een e-mailadres in te vullen, gebruik dan een adres dat u vaak controleert. Het adres dat u opgeeft, fungeert als uw gebruikersnaam voor het aanmelden bij de webwinkel en eventuele e-mails van deze website worden naar dat adres gestuurd.
 • Om e-mails van ons systeem te kunnen ontvangen, moet u controleren of noreply@kivuto.com is toegevoegd aan uw e-maillijst met toegestane afzenders.

U aanmelden op uw account:

 1. Meld u aan op de webwinkel van uw organisatie door te klikken op de link Aanmelden boven aan de pagina.
 2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
 3. Klik op de knop Aanmelden.

U kunt een vergeten wachtwoord opnieuw instellen of een vergeten gebruikersnaam ophalen via de inlogpagina van uw WebStore.

Let op: Als u via de centrale aanmeldingsportaal van uw school toegang heeft tot uw WebStore, neem dan contact op met de helpdesk of IT-afdeling van uw school om uw gebruikersnaam en wachtwoord te wijzigen in plaats van de onderstaande stappen te volgen.

Om uw wachtwoord te wijzigen:

 1. Klik op de link Inloggen rechts bovenaan de pagina. U wordt doorgestuurd naar de inlogpagina van uw WebStore.
 2. Klik op de link “Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?” op de inlogpagina. 
 3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
  • Om uw wachtwoord te wijzigen: Voer uw gebruikersnaam in in het veld waarnaar u wordt doorgestuurd en klik op Verzenden. Er zal een link naar u worden gemaild om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Om uw gebruikersnaam op te halen: Voer uw e-mail in in het veld waarnaar u wordt doorgestuurd en klik op Verzenden. Er wordt een lijst met gebruikersnamen die aan dat e-mailadres zijn gekoppeld naar u gemaild.

Om u te registreren op uw webwinkel, moet u bewijzen dat u verbonden bent aan de organisatie die uw webwinkel beheert (of een organisatie die in aanmerking komt om deze te gebruiken). Nadat u uw bewijs hebt ingediend, krijgt uw account de status "Wacht op verificatie" toegewezen en deze blijft hierop staan, totdat het bewijs is geverifieerd.

Indien u uw door de organisatie uitgegeven e-mailadres hebt gebruikt als bewijs voor uw affiliatie, dan zal er een registratiemail verzonden worden naar het door u opgegeven e-mailadres, met daarin een link en instructies voor het afronden van uw registratie. Uw account behoudt de status "Wacht op verificatie" totdat de instructies in de e-mail zijn uitgevoerd. Indien u de e-mail niet ontvangen hebt, moet u controleren dat de afzender noreply@kivuto.com niet geblokkeerd wordt en moet u de map van spamberichten nakijken.

Indien u uw affiliatie hebt bewezen middels de optie Bewijs verzenden (d.w.z. scannen en e-mailen/faxen van fysieke documentatie die uw affiliatie bewijst), dan zal uw account de status Wacht op verificatie toegewezen krijgen totdat uw bewijs is gecontroleerd of het voldoet aan alle vereisten. Dit kan 1 tot 2 werkdagen in beslag nemen.

Opmerking: Uw webwinkel biedt mogelijk niet beide hierboven genoemde opties voor registratie.

Belangrijk: als de verificatie van uw account nog in behandeling is, kunt u toch software bestellen; u hebt echter geen toegang tot de bestelde software tot de verificatie is voltooid. Indien u geen bewijsmateriaal opstuurt binnen 7 werkdagen, wordt uw softwarebestelling geannuleerd. Zie Waarom is mijn account verlopen? voor meer informatie.

U kunt extra downloads aanvragen door te klikken op de link Contact opnemen onder aan de Help-pagina.

Voer uw volledige naam, uw e-mailadres en het bestelnummer in.

Eerder bestelde artikelen bekijken:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.

Uw besteloverzicht zal in chronologische volgorde weergegeven worden, met de meest recente bestelling boven aan de lijst.

Ja, het is mogelijk om een ​​kopie van uw factuur te sturen naar uzelf of andere ontvanger(s).

Een kopie van uw factuur versturen via e-mail:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen. U wordt naar een lijst van uw vorige bestellingen gestuurd.
 3. Klik op de knop Factuur Bekijken naast uw bestelling. U wordt doorgestuurd naar de factuur van uw bestelling.
 4. Klik op de knop Factuur Versturen onder Bestellingsoverzicht.
 5. Voer de e-mail adres(sen) waarnaar u de bestelbon wilt laten versturen in het veld e-mailadres in. Indien u laat sturen naar meerdere ontvangers, gebruik dan een komma om de e-mailadressen van elkaar te scheiden.
 6. Klik op de knop Opsturen.

Opmerking: De knop Email bestelbon wordt pas zichtbaar wanneer de bestelling is afgerond en alle productsleutels / activeringscodes / licentienummers zijn opgevraagd en uitgegeven. Om de e-mails van ons systeem te kunnen ontvangen, moet u controleren dat noreply@kivuto.com is toegevoegd aan uw lijst met toegestane afzenders.

Schoolpersoneel kan voor hun studenten bepaalde software in bulk bestellen. Deze studenten kunnen vervolgens inloggen op de eStore en hun vooraf betaalde software op hun gemak downloaden. Dit wordt een bulkbestelling genoemd.

Om een bulkbestelling te plaatsen, moet u het Bulkorderbestelformulier invullen en vervolgens op Verzenden klikken. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om u te laten weten of u aan alle criteria voldoet.

Betaalmethoden

We accepteren betaling per creditcard (Visa of MasterCard) of aankoopbestelling.

De Toegangsgarantie maakt het mogelijk de door u bestelde software opnieuw te downloaden en de bijbehorende productcode(s) te bekijken tot 31 dagen nadat u de software hebt besteld (of 24 maanden als u kiest voor de Uitgebreide Toegangsgarantie. Dit kan erg handig zijn wanneer u software die u besteld hebt, opnieuw moet installeren.

In de meeste gevallen ontvangt u de Basistoegangsgarantie gratis met uw bestelling en hebt u tijdens het afrekenen de mogelijkheid te upgraden naar de Uitgebreide Toegangsgarantie. Voor gegevens over elke optie, zie: Wat is het verschil tussen Basistoegangsgarantie en Uitgebreide Toegangsgarantie?.

 

Opmerking:

 • De Toegangsgarantie verlengt niet de duur van uw licentie. Als u probeersoftware of een huurtermijn van zes of twaalf maanden hebt gekocht, verloopt uw licentie nog steeds op de overeengekomen einddatum.
 • De Toegangsgarantie verschaft alleen toegang tot de downloadlinks en de toegangscodes die bij uw bestelling zijn verstrekt. Het betekent niet dat u de software een onbeperkt aantal keren kunt downloaden en installeren met dezelfde toegangscode.
 • De Toegangsgarantie is niet in alle webwinkels beschikbaar.

Om de status van uw Toegangsgarantie(s) te bekijken:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.
 3. Klik op de Bekijk Details knop naast de bestelling waarop uw Toegangsgarantie van toepassing is. 
 4. U wordt doorgestuurd naar uw pagina met de details van uw bestelling.  De resterende dagen van uw Toegangsgarantie wordt getoond naast elk item waarop de garantie betrekking heeft.

Toegangsgarantie-Opvraag is een service die u voor een lage prijs kunt aanschaffen, als u in aanmerking komt, waarmee u uw download(s) en toegangscode(s) kunt herstellen nadat uw toegang is verlopen. Na aanschaf ontvangt u nog eens 60 dagen toegang voor elk verlopen product in uw bestelling.

Zodra uw toegang vervallen is, zult u niet langer toegang hebben tot uw download(s) en/of toegangscode(s). Door de Toegangsgarantie-Opvraagservice (indien beschikbaar) aan te schaffen, zult u in staat zijn om de toegang tot alle vervallen download(s) en/of toegangscode(s) van een order opnieuw tot stand te brengen gedurende nog eens 60 dagen tegen een uniform tarief.

Basistoegangsgarantieis standaard in de meeste bestellingen gratis opgenomen. Daarmee kunt u de door u bestelde software opnieuw downloaden en de bijbehorende productcodes bekijken tot 31 dagen nadat u de software hebt besteld.

Met de Uitgebreide Toegangsgarantie kunt u de door u bestelde software opnieuw downloaden en de bijbehorende productcodes bekijken tot 24 maanden nadat u de software hebt besteld. Het is voor een gering bedrag te bestellen.

Opmerking:

 • Onder bepaalde omstandigheden kan de Uitgebreide Toegangsgarantie gratis in uw bestelling opgenomen zijn in plaats van de Basistoegangsgarantie. Controleer uw bestelbon als u niet weet welk type Toegangsgarantie van toepassing is op de bestelling die u hebt geplaatst.
 • De Toegangsgarantie verschaft alleen toegang tot de downloadlink(s) en de toegangscode(s). Het betekent niet dat u de software een onbeperkt aantal keren kunt downloaden en installeren met dezelfde toegangscode.
 • De Toegangsgarantie verlengt niet de duur van uw licentie. Als u probeersoftware of een huurtermijn van zes of twaalf maanden hebt aangeschaft, verloopt uw licentie nog steeds op de overeengekomen einddatum.
 • Sommige software kan op een beperkt aantal machines (bijv. besturingssystemen) worden geïnstalleerd. Toegangsgarantie heft die beperking niet op.
 • De Toegangsgarantie is niet in alle webwinkels beschikbaar.

Indien u de Uitgebreide Toegangsgarantie of de Toegangsgarantie-Opvraagservice aanschaft, worden alle artikelen die in aanmerking komen in uw bestelling gedekt. Onafhankelijk van het aantal artikelen in uw bestelling, zult u slechts eenmaal betalen voor de upgrade naar de Uitgebreide Toegangsgarantie of om toegang op te vragen.

U kunt de Uitgebreide Toegangsgarantie op een bestelling toepassen tijdens het plaatsen ervan. U kunt de Uitgebreide Toegangsgarantie ook toepassen op een bestelling die u al heeft geplaatst, zolang de Basistoegangsgarantie bij die bestelling nog geldig is. Na toepassing biedt de Uitgebreide Toegangsgarantie twee jaar toegang tot alle software en productsleutels van de bestelling.

Let op: Sommige programma's passen de Uitgebreide Toegangsgarantie automatisch toe op alle bestellingen. Tenzij u onder één van deze programma's valt, betaalt u een kleine vergoeding voor de Uitgebreide Toegangsgarantie.

Om de Uitgebreide toegangsgarantie te kopen tijdens het plaatsen van een bestelling:

 1. Meld u aan op uw webwinkel.
 2. Voeg de producten die u nodig heeft toe aan uw winkelwagen.
 3. Open uw winkelwagen en klik op de knop Toevoegen aan winkelwagen naast de "Uitgebreide toegangsgarantie (24 maanden)". Dit is te vinden onder de kop "Aanbevolen voor u".
 4. Klik op de knop Uitchecken om uit te checken met uw bestelling. Wanneer u klaar bent met uitchecken, wordt uw bestelling geplaatst en wordt de Uitgebreide Toegangsgarantie toegepast, waarmee u twee jaar toegang heeft tot uw software en productcodes.

Om de Uitgebreide Toegangsgarantie toe te passen op een eerder geplaatste bestelling:

 1. Meld u aan op uw webwinkel.
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Uw  account / Bestellingen. U wordt doorverwezen naar een lijst met uw eerdere bestellingen.
 3. Klik op de knop Details Bekijken naast de bestelling waarop u de Uitgebreide Toegangsgarantie wilt toepassen. U wordt doorgestuurd naar de pagina Orderdetails voor die bestelling.
 4. Klik op de knop Toevoegen naast "Uitgebreide Toegangsgarantie (24 maanden)".

Let op: Als er meer dan één item in het gedeelte Aanbevolen voor U van de pagina staat, moet u op de knop Toevoegen klikken voordat u op Nu kopen kunt klikken.

 1. Klik op de knop Nu kopen om uit te checken met uw bestelling. Wanneer u klaar bent met uitchecken, wordt de Uitgebreide Toegangsgarantie toegepast op uw bestelling, waarmee u twee jaar toegang heeft tot uw software en productcodes.

Ja. Als u de toegang tot een bestelling bent kwijtgeraakt omdat uw Basis-Toegangsgarantie of Uitgebreide Toegangsgarantie is verlopen, kunt u de toegang tijdelijk herstellen door Toegangsgarantieherstel aan te schaffen.

Om Toegangsgarantieherstel te bestellen:

 1. Meld u aan op uw webwinkel.
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Uw  account / Bestellingen. U wordt doorverwezen naar een lijst met uw eerdere bestellingen.
 3. Klik op de knop Details Bekijken naast de bestelling waarop u de Toegangsgarantieherstel wilt toepassen. U wordt doorgestuurd naar de pagina Orderdetails voor die bestelling.
 4. Klik op de knop Nu kopen naast Toegangsgarantieherstel.

Let op: Als er meer dan één item in het gedeelte Aanbevolen voor U van de pagina staat, moet u op de knop Toevoegen klikken voordat u op Nu kopen kunt klikken.

 1. Volg de instructies op het scherm om uw bestelling voor Toegangsgarantieherstel te voltooien. Er is een vergoeding voor het bestellen van Toegangsgarantieherstel, dus u moet betalingsinformatie opgeven.

Wanneer u klaar bent met het bestellen van Toegangsgarantieherstel, wordt uw toegang tot alle downloadkoppelingen en productsleutels die bij de bestelling zijn uitgegeven, gedurende 60 dagen hersteld.

De Secure Download Manager (SDM) is een programma waarmee u bestanden uit uw webwinkel veilig kunt downloaden. Als u software downloadt van een webwinkel die gebruik maakt van de SDM, wordt u gevraagd om de SDM naar uw computer te downloaden en te installeren.

De SDM zorgt ervoor dat software veilig, effectief en effici‘nt wordt gedownload, vooral bij bestanden die voor sommige browsers te groot zijn om te downloaden.

Functies

 • Hervat onvolledige of onderbroken downloads vanaf het punt waar werd gestopt
 • Eenvoudige installatiewizard
 • U kunt meerdere bestanden tegelijkertijd downloaden
 • U bepaalt wanneer u wat downloadt
 • Verwerkt grote bestanden met gemak (groter dan 2 GB)
 • Zorgt ervoor dat uw bestanden beveiligd zijn door het gebruik van gecodeerde gegevens
 • Is met een enkele klik te downloaden

Klik voor meer informatie over de SDM op het Help-pictogram op de pagina met downloadinstructies of op de knop Hulp nodig? in het SDM-venster.

Software downloaden met de Secure Download Manager (SDM):

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Plaats uw bestelling voor de software. U wordt doorgestuurd naar uw pagina met de details van uw bestelling als de bestelling afgerond is.
 3. Klik op de knop Downloaden. De pagina met downloadinstructies wordt weergegeven.
 4. Klik op de knop SDM downloaden. Het downloaden van de SDM begint.
 5. Als de SDM klaar is met downloaden, dubbelklikt u op het gedownloade bestand en volgt u de aanwijzingen op het scherm om de software te installeren.
 6. Klik op de pagina met downloadinstructies op de knop .SDX downloaden. Als de SDM niet automatisch opstart nadat de .SDX gedownload is, zoekt u het .SDX-bestand op en dubbelklikt u erop om het handmatig op te starten. Het SDM-venster wordt geopend.
 7. Klik op de knop Download starten naast elk artikel uit uw bestelling dat u wilt downloaden.

Klik voor meer informatie over de SDM op het vraagtekenpictogram op de pagina met downloadinstructies of op de knop Hulp nodig? in het SDM-venster.

Een download is een volledig gedownload artikel. U kunt zoveel proberen te downloaden als u wilt, maar het telt slechts als eenmaal als de download volledig correct is uitgevoerd.

Standaard beschikt u over minimaal twee downloads om het product te kunnen installeren.

Opmerking: De tweede download is beschikbaar als backup indien u de software opnieuw moet installeren.

Als u bijkomende downloads nodig hebt, neemt u contact op met Klantenservice door te klikken op de link Contact opnemen onder aan de Help-pagina.

Eerder bestelde software downloaden of opnieuw downloaden:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.
 3. Klik op het tabblad Bestellingen & downloads op de knop Details weergeven naast uw bestelling van het product dat u wilt downloaden.
 4. Klik op de knop Downloaden.
 5. Volg de aanwijzingen op het scherm om het downloaden te starten.

Als het erop lijkt dat de voortgangsbalk van de download gedurende ongeveer 15 of 20 minuten niet heeft bewogen, kan dit zijn om een van de volgende redenen:

 • Er kan een probleem zijn met uw netwerkverbinding. Controleer of uw computer nog steeds is verbonden met het Internet.
 • Draadloze verbindingen hebben een geringe latentie, waardoor bestanden bij overdracht gecorrumpeerd kunnen raken. Probeer een directe aansluiting op uw modem of router via een netwerkkabel en herstart de download.
 • Het kan zijn dat het account dat u gebruikt geen toestemming heeft om software te downloaden naar uw computer. Zorg ervoor dat u aangemeld bent met een account dat administratieve rechten heeft.
 • Sommige netwerken op scholen of bij kantoren maken gebruik van beveiligingsprogramma's. Probeer van een ander netwerk te downloaden.
 • Als u downloadt met behulp van de Secure Download Manager en de voortgangsbalk lijkt tijdens het downloaden of uitpakken stil te staan:
  1. Verwijder uw bestelpakket (het .SDX-bestand in uw Downloadmap dat uw bestelnummer als naam heeft).
  2. Verwijder de onvolledige software (het .SDC-bestand in de map waarin u de software probeerde te downloaden).
  3. Download uw bestelpakket opnieuw en probeer nogmaals uw software te downloaden.
 • Actieve firewalls, anti-virus- en anti-spywareprogramma's kunnen het downloaden verstoren. Probeer om alle beveiligingsprogramma's op uw computer uit te schakelen.

Opmerking: Door het uitschakelen van anti-virus-/anti-spywaresoftware terwijl er een verbinding is met het Internet of een lokaal netwerk, kunnen veiligheidsrisico's ontstaan, waardoor uw computer kwetsbaar wordt voor aanvallen. Schakel deze software zo snel mogelijk weer in nadat u klaar bent met downloaden.

U kunt extra downloads aanvragen door te klikken op de link Contact opnemen onder aan de Help-pagina.

Voer uw volledige naam, uw e-mailadres en het bestelnummer in.

Als stelregel moet u 32-bit software installeren als uw bedieningssysteem (OS) 32-bit is en 64-bit software als uw OS 64-bit is.

Opmerking: De meeste 32-bit software kan worden gedraaid op een machine met een 64-bit OS, maar 64-bit software kan uitsluitend worden gedraaid op een machine met een 64-bit OS. Als u twijfelt raden we sterk aan om de 32-bit versie van uw software te installeren.

Uitzoeken of uw computer een 32-bit of 64-bit OS heeft:

 • Voor Windows 10 gebruikers:
  1. Type in het Cortana-zoekveld: "systeem".
  2. Tik of klik in de zoekresultaten op Systeem.
  3. U vindt uw systeemtype onder de titel:: "Systeem". Uw besturingssysteem wordt aangeduid als "32-bit Besturingssysteem" of "64-bit Besturingssysteem".
 • Voor Windows 8 gebruikers:
  1. Tik of klik op Zoeken.
  2. Typ in het zoekveld: "systeem".
  3. Tik of klik op Instellingen.
  4. Tik of klik op Systeem.
  5. Zoek uw systeem onder het kopje: "systeem". Uw OS zal worden gekenmerkt als "32-bit besturingssysteem" of "64-bit besturingssysteem".
 • Voor Windows 7 en Vista gebruikers:
  1. In het menu Start van uw computer klikt u met de rechter muisknop op Computer en daarna op Eigenschappen.
  2. Zoek uw systeem onder het kopje: "systeem". Uw OS zal worden gekenmerkt als "32-bit besturingssysteem" of "64-bit besturingssysteem".
 • Voor Windows XP gebruikers:
  1. In het menu Start van uw computer klikt u met de rechter muisknop op Computer en daarna op Eigenschappen.
  2. Doorzoek de lijst op "x64 Editie". Als deze tekst aanwezig is heeft u een 64-bit OS geïnstalleerd. Zoniet, dan heeft u een 32-bit OS geïnstalleerd.

Gebruikers van Windows 8 en Windows 8.1 hebben soms moeite om het pictogram te vinden om nieuw geïnstalleerde software te openen. Dat komt meestal doordat het pictogram van de software na de installatie wordt verplaatst van het Bureaublad naar het Toepassingenmenu.

Nieuw geïnstalleerde software vinden in het Toepassingenmenu van Windows 8 of 8.1:

 1. Druk op de knop Start (of Windows) op uw toetsenbord. Als u Windows 8 gebruikt, wordt het Toepassingenscherm geopend (ga naar stap 3). Als u Windows 8.1 gebruikt, wordt het Startscherm geopend (ga naar stap 2).
 2. Gebruikers van Windows 8.1 Klik op de neerwaartse pijl in de linkerbenedenhoek van het Startscherm om het Toepassingenscherm te openen.
 3. Schuif of veeg naar rechts om het pictogram te vinden van het programma dat u net geïnstalleerd hebt (nieuw geïnstalleerde programma's worden toegevoegd aan het eind van uw Toepassingenlijst).

Wanneer u klikt op de knop Downloaden, is het mogelijk dat het foutbericht De uitgever kon niet geverifieerd worden. Weet u zeker dat u deze software wenst uit te voeren? verschijnt als er een antivirusprogramma is geinstalleerd op uw computer. Dit bericht komt vaak voor wanneer u probeert een uitvoerbaar (.exe) bestand te starten terwijl een antivirusprogramma loopt.

Indien u verkiest om het bestand niet onmiddellijk uit te voeren, kunt u het opslaan op uw computer en later uitvoeren.

Aankopen gedaan in een WebStore verschijnen naast de URL van uw WebStore op uw creditcardafschrift.

Als de URL van uw WebStore meer dan 20 tekens lang is, zal de rekening verschijnen als van "OnTheHub.com".

Indien uw accountstatus geverifieerd is, zal het verschuldigde bedrag pas geincasseerd worden van uw creditcard nadat u bevestigd hebt dat u de getoonde software wenst te kopen en gedrukt hebt op de knop Bestelling plaatsen aan het eind van het afrekenproces.

Als uw accountstatus niet geverifieerd is, blijft de bestelling maximaal zeven dagen aanwezig in het systeem maar wordt deze niet verder verwerkt. Dit gebeurt pas als het verificatieproces volledig is afgerond en u aan de voorwaarden voldoet. Als u de account niet verifieert, wordt de bestelling geannuleerd en wordt de creditcardafschrijving niet uitgevoerd.

De meeste ELMS webwinkels ondersteunen betaling met Visa, Mastercard en PayPal. Er kunnen andere betalingsmogelijkheden beschikbaar zijn, afhankelijk van uw locatie en de aard van de valuta waar u mee betaalt.

U kunt veilig winkelen op onze site. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw creditcardgegevens. Elke transactie is 100% veilig. Dit betekent dat u niets hoeft te betalen als uw kaart door aankopen op deze site wordt belast en u hiervoor geen toestemming hebt gegeven.

De meeste verstrekkers van creditcards hebben PCI-nalevingsnormen (Payment Card Industry) gecreeerd om persoonlijke gegevens te beschermen en transacties met een creditcard zo veilig mogelijk te verwerken. Wij voldoen aan die normen voor gegevensbeveiliging, dus hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw persoonlijke en financiele informatie.

Onze website maakt gebruik van SSL of "Secure Socket Layer ", een standaard industrieel veiligheidsprotocol. SSL stuurt informatie naar uw browser waarmee uw bestelling wordt versleuteld. Door versleuteling wordt alle door u verzonden informatie omgezet in gegevens die uiterst moeilijk ontcijferd kunnen worden. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Meer nog, ondanks de soms misleidende berichtgeving in de media is er tot op de dag van vandaag geen enkel geval van fraude bekend waarbij een creditcardnummer verstuurd via een beveiligde webserver onderschept is!

Deze beveiliging wordt aangegeven met een veiligheidsindicator in uw browser, meestal een symbool van een slot of een sleutel dat een andere kleur krijgt of niet meer geopend is. Bovendien moet de URL in de adres- of locatiebalk van uw browser beginnen met https:// (de 's' geeft aan dat het een veilige URL betreft).

Als uw creditcard door onbevoegden is gebruikt, moet u direct contact opnemen met uw creditcardorganisatie.

Helaas is het niet mogelijk om voor artikelen die zijn besteld via een site van Kivuto geld te RESTITUEREN of een ANDER ARTIKEL te ontvangen. Alle aankopen zijn definitief. Het is daarom erg belangrijk dat u bij het plaatsen van een bestelling goed kijkt of u het juiste product hebt gekozen en u de systeemvereisten hiervoor hebt gelezen.

We kunnen ook geen geld restitueren of artikelen ruilen omdat licentiecodes samen met de software worden verstuurd/uitgegeven en eenmaal uitgegeven, kunnen deze niet worden teruggestuurd naar onze uitgevers.

Opmerking: Kivuto Solutions Inc. is distributeur voor bepaalde of alle producten die op deze site worden aangeboden. Als consument bent u er verantwoordelijk voor te zorgen dat de gekozen artikelen en het verzendadres voor de postorderproducten correct zijn. Kivuto Solutions is niet verantwoordelijk voor verkeerd bestelde producten als gevolg van overeenkomsten in naam en/of productuitleg. Als eindgebruiker is het uw verantwoordelijkheid pas over te gaan tot bestelling nadat u de versie, de productnaam, de systeemvereisten en eventuele andere vereisten voor productaanbiedingen hebt gecontroleerd.

De evaluatieversie van Minitab kan niet gebruikt worden met virtualisatiesoftware zoals Parallels of VMware Fusion. Om de evaluatieversie van Minitab in deze omgeving te kunnen gebruiken, moet u een productsleutel die 30 dagen geldig is aanvragen bij Minitab Technical Support.

U kunt contact opnemen met Minitab Technical Support op http://www.minitab.com/support.

Als u momenteel in India of in Sri Lanka woont en u wilt Minitab-producten kopen, staan u de volgende opties ter beschikking:

 • Klik hier om een gratis 30-dagen evaluatieversie te downloaden.
 • Als u de aankoop in uw plaatselijke valuta wilt doen, klik hier om contact op te nemen met onze vertegenwoordiger in India.
 • Klik hier om de aankoop met een creditcard te doen.

Als u problemen ondervindt bij het activeren van uw exemplaar van de Minitab-software, moet u de volgende stappen uitvoeren:

 1. Verwijder alle versies van Minitab die momenteel op uw computer geïnstalleerd zijn.
 2. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 3. Klik op de link Mijn account/bestellingen rechts bovenaan de pagina.
 4. Klik op de link Details Weergeven naast uw bestelling van uw Minitab-product om de pagina Bestelinformatie te openen.
 5. Download en installeer uw Minitab-software met behulp van de link op de pagina Bestelinformatie.  De productcode die u tijdens de installatie moet invullen kunt u ook vinden op uw pagina Bestelinformatie.

Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met Minitab Technical Support.

Contact opnemen

Als u geen oplossing voor uw probleem hierboven kon vinden alstublieft neem contact met ons op.