Zoeken in Help-onderwerpen

Bladeren door Help-onderwerpen

Uw wachtwoord wijzigen:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.
 3. Ga naar het tabblad Wachtwoord wijzigen.
 4. Typ uw huidige wachtwoord in het veld Huidig wachtwoord.
 5. Typ uw nieuwe wachtwoord in de velden Nieuw wachtwoord en Wachtwoord bevestigen.
 6. Klik op: Opslaan.

Belangrijk Als u zich bij de webwinkel aanmeldt via het aanmeldportaal van uw organisatie, dan wordt het wachtwoord van uw account beheerd door uw organisatie en werkt bovenstaande procedure niet. Meld u aan op de website van uw organisatie of neem contact op met de helpdesk of IT-afdeling van uw organisatie om uw wachtwoord te wijzigen.

Uw account bewerken:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.
 3. Ga naar het tabblad Accountinformatie.
 4. Breng alle nodige wijzigingen in uw accountinformatie aan.
 5. Klik op de knop Opslaan.

U registreren op deze website met behulp van een registratiecode:

 1. Klik op de link Aanmelden rechts bovenaan de pagina.
 2. Klik op de knop Registreren.
 3. Wanneer u gevraagd wordt hoe u zich wilt registreren, selecteert u de optie: Met een registratiecode.
 4. Voer de registratiecode in die u hebt ontvangen.
 5. Volg de aanwijzingen op het scherm om het registratieproces te voltooien.

Opmerkingen:

 • Wanneer u gevraagd wordt om een e-mailadres in te vullen, gebruik dan een adres dat u vaak controleert. Het adres dat u opgeeft, fungeert als uw gebruikersnaam voor het aanmelden bij de webwinkel en eventuele e-mails van deze website worden naar dat adres gestuurd.
 • Om e-mails van ons systeem te kunnen ontvangen, moet u controleren of noreply@kivuto.com is toegevoegd aan uw e-maillijst met toegestane afzenders.

U aanmelden op uw account:

 1. Meld u aan op de webwinkel van uw organisatie door te klikken op de link Aanmelden boven aan de pagina.
 2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
 3. Klik op de knop Aanmelden.

U kunt een vergeten wachtwoord opnieuw instellen of een vergeten gebruikersnaam ophalen via de inlogpagina van uw WebStore.

Let op: Als u via de centrale aanmeldingsportaal van uw school toegang heeft tot uw WebStore, neem dan contact op met de helpdesk of IT-afdeling van uw school om uw gebruikersnaam en wachtwoord te wijzigen in plaats van de onderstaande stappen te volgen.

Om uw wachtwoord te wijzigen:

 1. Klik op de link Inloggen rechts bovenaan de pagina. U wordt doorgestuurd naar de inlogpagina van uw WebStore.
 2. Klik op de link “Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?” op de inlogpagina. 
 3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
  • Om uw wachtwoord te wijzigen: Voer uw gebruikersnaam in in het veld waarnaar u wordt doorgestuurd en klik op Verzenden. Er zal een link naar u worden gemaild om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Om uw gebruikersnaam op te halen: Voer uw e-mail in in het veld waarnaar u wordt doorgestuurd en klik op Verzenden. Er wordt een lijst met gebruikersnamen die aan dat e-mailadres zijn gekoppeld naar u gemaild.

Om u te registreren op uw webwinkel, moet u bewijzen dat u verbonden bent aan de organisatie die uw webwinkel beheert (of een organisatie die in aanmerking komt om deze te gebruiken). Nadat u uw bewijs hebt ingediend, krijgt uw account de status "Wacht op verificatie" toegewezen en deze blijft hierop staan, totdat het bewijs is geverifieerd.

Indien u uw door de organisatie uitgegeven e-mailadres hebt gebruikt als bewijs voor uw affiliatie, dan zal er een registratiemail verzonden worden naar het door u opgegeven e-mailadres, met daarin een link en instructies voor het afronden van uw registratie. Uw account behoudt de status "Wacht op verificatie" totdat de instructies in de e-mail zijn uitgevoerd. Indien u de e-mail niet ontvangen hebt, moet u controleren dat de afzender noreply@kivuto.com niet geblokkeerd wordt en moet u de map van spamberichten nakijken.

Indien u uw affiliatie hebt bewezen middels de optie Bewijs verzenden (d.w.z. scannen en e-mailen/faxen van fysieke documentatie die uw affiliatie bewijst), dan zal uw account de status Wacht op verificatie toegewezen krijgen totdat uw bewijs is gecontroleerd of het voldoet aan alle vereisten. Dit kan 1 tot 2 werkdagen in beslag nemen.

Opmerking: Uw webwinkel biedt mogelijk niet beide hierboven genoemde opties voor registratie.

Belangrijk: als de verificatie van uw account nog in behandeling is, kunt u toch software bestellen; u hebt echter geen toegang tot de bestelde software tot de verificatie is voltooid. Indien u geen bewijsmateriaal opstuurt binnen 7 werkdagen, wordt uw softwarebestelling geannuleerd. Zie Waarom is mijn account verlopen? voor meer informatie.

U kunt extra downloads aanvragen door te klikken op de link Contact opnemen onder aan de Help-pagina.

Voer uw volledige naam, uw e-mailadres en het bestelnummer in.

Eerder bestelde artikelen bekijken:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.

Uw besteloverzicht zal in chronologische volgorde weergegeven worden, met de meest recente bestelling boven aan de lijst.

Ja, het is mogelijk om een ​​kopie van uw factuur te sturen naar uzelf of andere ontvanger(s).

Een kopie van uw factuur versturen via e-mail:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen. U wordt naar een lijst van uw vorige bestellingen gestuurd.
 3. Klik op de knop Factuur Bekijken naast uw bestelling. U wordt doorgestuurd naar de factuur van uw bestelling.
 4. Klik op de knop Factuur Versturen onder Bestellingsoverzicht.
 5. Voer de e-mail adres(sen) waarnaar u de bestelbon wilt laten versturen in het veld e-mailadres in. Indien u laat sturen naar meerdere ontvangers, gebruik dan een komma om de e-mailadressen van elkaar te scheiden.
 6. Klik op de knop Opsturen.

Opmerking: De knop Email bestelbon wordt pas zichtbaar wanneer de bestelling is afgerond en alle productsleutels / activeringscodes / licentienummers zijn opgevraagd en uitgegeven. Om de e-mails van ons systeem te kunnen ontvangen, moet u controleren dat noreply@kivuto.com is toegevoegd aan uw lijst met toegestane afzenders.

De Toegangsgarantie maakt het mogelijk de door u bestelde software opnieuw te downloaden en de bijbehorende productcode(s) te bekijken tot 31 dagen nadat u de software hebt besteld (of 24 maanden als u kiest voor de Uitgebreide Toegangsgarantie. Dit kan erg handig zijn wanneer u software die u besteld hebt, opnieuw moet installeren.

In de meeste gevallen ontvangt u de Basistoegangsgarantie gratis met uw bestelling en hebt u tijdens het afrekenen de mogelijkheid te upgraden naar de Uitgebreide Toegangsgarantie. Voor gegevens over elke optie, zie: Wat is het verschil tussen Basistoegangsgarantie en Uitgebreide Toegangsgarantie?.

 

Opmerking:

 • De Toegangsgarantie verlengt niet de duur van uw licentie. Als u probeersoftware of een huurtermijn van zes of twaalf maanden hebt gekocht, verloopt uw licentie nog steeds op de overeengekomen einddatum.
 • De Toegangsgarantie verschaft alleen toegang tot de downloadlinks en de toegangscodes die bij uw bestelling zijn verstrekt. Het betekent niet dat u de software een onbeperkt aantal keren kunt downloaden en installeren met dezelfde toegangscode.
 • De Toegangsgarantie is niet in alle webwinkels beschikbaar.

Om de status van uw Toegangsgarantie(s) te bekijken:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.
 3. Klik op de Bekijk Details knop naast de bestelling waarop uw Toegangsgarantie van toepassing is. 
 4. U wordt doorgestuurd naar uw pagina met de details van uw bestelling.  De resterende dagen van uw Toegangsgarantie wordt getoond naast elk item waarop de garantie betrekking heeft.

Toegangsgarantie-Opvraag is een service die u voor een lage prijs kunt aanschaffen, als u in aanmerking komt, waarmee u uw download(s) en toegangscode(s) kunt herstellen nadat uw toegang is verlopen. Na aanschaf ontvangt u nog eens 60 dagen toegang voor elk verlopen product in uw bestelling.

Zodra uw toegang vervallen is, zult u niet langer toegang hebben tot uw download(s) en/of toegangscode(s). Door de Toegangsgarantie-Opvraagservice (indien beschikbaar) aan te schaffen, zult u in staat zijn om de toegang tot alle vervallen download(s) en/of toegangscode(s) van een order opnieuw tot stand te brengen gedurende nog eens 60 dagen tegen een uniform tarief.

Basistoegangsgarantieis standaard in de meeste bestellingen gratis opgenomen. Daarmee kunt u de door u bestelde software opnieuw downloaden en de bijbehorende productcodes bekijken tot 31 dagen nadat u de software hebt besteld.

Met de Uitgebreide Toegangsgarantie kunt u de door u bestelde software opnieuw downloaden en de bijbehorende productcodes bekijken tot 24 maanden nadat u de software hebt besteld. Het is voor een gering bedrag te bestellen.

Opmerking:

 • Onder bepaalde omstandigheden kan de Uitgebreide Toegangsgarantie gratis in uw bestelling opgenomen zijn in plaats van de Basistoegangsgarantie. Controleer uw bestelbon als u niet weet welk type Toegangsgarantie van toepassing is op de bestelling die u hebt geplaatst.
 • De Toegangsgarantie verschaft alleen toegang tot de downloadlink(s) en de toegangscode(s). Het betekent niet dat u de software een onbeperkt aantal keren kunt downloaden en installeren met dezelfde toegangscode.
 • De Toegangsgarantie verlengt niet de duur van uw licentie. Als u probeersoftware of een huurtermijn van zes of twaalf maanden hebt aangeschaft, verloopt uw licentie nog steeds op de overeengekomen einddatum.
 • Sommige software kan op een beperkt aantal machines (bijv. besturingssystemen) worden geïnstalleerd. Toegangsgarantie heft die beperking niet op.
 • De Toegangsgarantie is niet in alle webwinkels beschikbaar.

Indien u de Uitgebreide Toegangsgarantie of de Toegangsgarantie-Opvraagservice aanschaft, worden alle artikelen die in aanmerking komen in uw bestelling gedekt. Onafhankelijk van het aantal artikelen in uw bestelling, zult u slechts eenmaal betalen voor de upgrade naar de Uitgebreide Toegangsgarantie of om toegang op te vragen.

U kunt de Uitgebreide Toegangsgarantie op een bestelling toepassen tijdens het plaatsen ervan. U kunt de Uitgebreide Toegangsgarantie ook toepassen op een bestelling die u al heeft geplaatst, zolang de Basistoegangsgarantie bij die bestelling nog geldig is. Na toepassing biedt de Uitgebreide Toegangsgarantie twee jaar toegang tot alle software en productsleutels van de bestelling.

Let op: Sommige programma's passen de Uitgebreide Toegangsgarantie automatisch toe op alle bestellingen. Tenzij u onder één van deze programma's valt, betaalt u een kleine vergoeding voor de Uitgebreide Toegangsgarantie.

Om de Uitgebreide toegangsgarantie te kopen tijdens het plaatsen van een bestelling:

 1. Meld u aan op uw webwinkel.
 2. Voeg de producten die u nodig heeft toe aan uw winkelwagen.
 3. Open uw winkelwagen en klik op de knop Toevoegen aan winkelwagen naast de "Uitgebreide toegangsgarantie (24 maanden)". Dit is te vinden onder de kop "Aanbevolen voor u".
 4. Klik op de knop Uitchecken om uit te checken met uw bestelling. Wanneer u klaar bent met uitchecken, wordt uw bestelling geplaatst en wordt de Uitgebreide Toegangsgarantie toegepast, waarmee u twee jaar toegang heeft tot uw software en productcodes.

Om de Uitgebreide Toegangsgarantie toe te passen op een eerder geplaatste bestelling:

 1. Meld u aan op uw webwinkel.
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Uw  account / Bestellingen. U wordt doorverwezen naar een lijst met uw eerdere bestellingen.
 3. Klik op de knop Details Bekijken naast de bestelling waarop u de Uitgebreide Toegangsgarantie wilt toepassen. U wordt doorgestuurd naar de pagina Orderdetails voor die bestelling.
 4. Klik op de knop Toevoegen naast "Uitgebreide Toegangsgarantie (24 maanden)".

Let op: Als er meer dan één item in het gedeelte Aanbevolen voor U van de pagina staat, moet u op de knop Toevoegen klikken voordat u op Nu kopen kunt klikken.

 1. Klik op de knop Nu kopen om uit te checken met uw bestelling. Wanneer u klaar bent met uitchecken, wordt de Uitgebreide Toegangsgarantie toegepast op uw bestelling, waarmee u twee jaar toegang heeft tot uw software en productcodes.

Ja. Als u de toegang tot een bestelling bent kwijtgeraakt omdat uw Basis-Toegangsgarantie of Uitgebreide Toegangsgarantie is verlopen, kunt u de toegang tijdelijk herstellen door Toegangsgarantieherstel aan te schaffen.

Om Toegangsgarantieherstel te bestellen:

 1. Meld u aan op uw webwinkel.
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Uw  account / Bestellingen. U wordt doorverwezen naar een lijst met uw eerdere bestellingen.
 3. Klik op de knop Details Bekijken naast de bestelling waarop u de Toegangsgarantieherstel wilt toepassen. U wordt doorgestuurd naar de pagina Orderdetails voor die bestelling.
 4. Klik op de knop Nu kopen naast Toegangsgarantieherstel.

Let op: Als er meer dan één item in het gedeelte Aanbevolen voor U van de pagina staat, moet u op de knop Toevoegen klikken voordat u op Nu kopen kunt klikken.

 1. Volg de instructies op het scherm om uw bestelling voor Toegangsgarantieherstel te voltooien. Er is een vergoeding voor het bestellen van Toegangsgarantieherstel, dus u moet betalingsinformatie opgeven.

Wanneer u klaar bent met het bestellen van Toegangsgarantieherstel, wordt uw toegang tot alle downloadkoppelingen en productsleutels die bij de bestelling zijn uitgegeven, gedurende 60 dagen hersteld.

De Secure Download Manager (SDM) is een programma waarmee u bestanden uit uw webwinkel veilig kunt downloaden. Als u software downloadt van een webwinkel die gebruik maakt van de SDM, wordt u gevraagd om de SDM naar uw computer te downloaden en te installeren.

De SDM zorgt ervoor dat software veilig, effectief en effici‘nt wordt gedownload, vooral bij bestanden die voor sommige browsers te groot zijn om te downloaden.

Functies

 • Hervat onvolledige of onderbroken downloads vanaf het punt waar werd gestopt
 • Eenvoudige installatiewizard
 • U kunt meerdere bestanden tegelijkertijd downloaden
 • U bepaalt wanneer u wat downloadt
 • Verwerkt grote bestanden met gemak (groter dan 2 GB)
 • Zorgt ervoor dat uw bestanden beveiligd zijn door het gebruik van gecodeerde gegevens
 • Is met een enkele klik te downloaden

Klik voor meer informatie over de SDM op het Help-pictogram op de pagina met downloadinstructies of op de knop Hulp nodig? in het SDM-venster.

Software downloaden met de Secure Download Manager (SDM):

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Plaats uw bestelling voor de software. U wordt doorgestuurd naar uw pagina met de details van uw bestelling als de bestelling afgerond is.
 3. Klik op de knop Downloaden. De pagina met downloadinstructies wordt weergegeven.
 4. Klik op de knop SDM downloaden. Het downloaden van de SDM begint.
 5. Als de SDM klaar is met downloaden, dubbelklikt u op het gedownloade bestand en volgt u de aanwijzingen op het scherm om de software te installeren.
 6. Klik op de pagina met downloadinstructies op de knop .SDX downloaden. Als de SDM niet automatisch opstart nadat de .SDX gedownload is, zoekt u het .SDX-bestand op en dubbelklikt u erop om het handmatig op te starten. Het SDM-venster wordt geopend.
 7. Klik op de knop Download starten naast elk artikel uit uw bestelling dat u wilt downloaden.

Klik voor meer informatie over de SDM op het vraagtekenpictogram op de pagina met downloadinstructies of op de knop Hulp nodig? in het SDM-venster.

Een download is een volledig gedownload artikel. U kunt zoveel proberen te downloaden als u wilt, maar het telt slechts als eenmaal als de download volledig correct is uitgevoerd.

Standaard beschikt u over minimaal twee downloads om het product te kunnen installeren.

Opmerking: De tweede download is beschikbaar als backup indien u de software opnieuw moet installeren.

Als u bijkomende downloads nodig hebt, neemt u contact op met Klantenservice door te klikken op de link Contact opnemen onder aan de Help-pagina.

IMG en ISO bestanden moeten op  een fysiek medium (bijvoorbeeld een USB of DVD) worden "geplaatst” voordat ze kunnen worden gebruikt om software te installeren. De onderstaande instructies beschrijven hoe u een IMG / ISO-bestand op een USB flash drive plaatst en uw software ermee installeert.

Om software te installeren van een ISO/IMG-bestand met behulp van een USB flash drive:

 1. Download en installeer de Windows USB/DVD Download Tool (WUDT). U zult deze gratis software gebruiken om uw ISO-bestand te plaatsen.

  Let op: De WUDT werkt alleen met ISO-bestanden. Als u een IMG bestand gedownload heeft, wijzigt u dan de extensie naar .iso voordat u verder gaat.
 2. Plaats uw USB flash drive in een USB-poort van uw computer.
 3. Open de WUDT.
 4. Klik op Bladeren en selecteer uw ISO-bestand.
 5. Klik op Volgende.
 6. Klik op USB-apparaat.
 7. Klik op Volgende.
 8. Selecteer uw USB-apparaat in de keuzelijst.
 9. Klik Begin kopiëren en wacht terwijl het ISO-bestand op de USB wordt geplaatst.
 10. Als het ISO-bestand geplaatst is kunt u de software installeren met de USB. Afhankelijk van de software die u heeft gedownload, kan dit inhouden:
  • Op het bestand setup.exe klikken in de DVD map van uw computer, of
  • Opnieuw opstarten van uw computer met de USB erin geplaatst.

Let op: Voor een meer gedetailleerde beschrijving van dit proces zie dit document. Voor instructies over hoe u een IMG/ISO-bestand plaatst op een beschrijfbare DVD in plaats van een USB, zie dit document. Beide documenten zijn alleen beschikbaar in het Engels.

Eerder bestelde software downloaden of opnieuw downloaden:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.
 3. Klik op het tabblad Bestellingen & downloads op de knop Details weergeven naast uw bestelling van het product dat u wilt downloaden.
 4. Klik op de knop Downloaden.
 5. Volg de aanwijzingen op het scherm om het downloaden te starten.

Als het erop lijkt dat de voortgangsbalk van de download gedurende ongeveer 15 of 20 minuten niet heeft bewogen, kan dit zijn om een van de volgende redenen:

 • Er kan een probleem zijn met uw netwerkverbinding. Controleer of uw computer nog steeds is verbonden met het Internet.
 • Draadloze verbindingen hebben een geringe latentie, waardoor bestanden bij overdracht gecorrumpeerd kunnen raken. Probeer een directe aansluiting op uw modem of router via een netwerkkabel en herstart de download.
 • Het kan zijn dat het account dat u gebruikt geen toestemming heeft om software te downloaden naar uw computer. Zorg ervoor dat u aangemeld bent met een account dat administratieve rechten heeft.
 • Sommige netwerken op scholen of bij kantoren maken gebruik van beveiligingsprogramma's. Probeer van een ander netwerk te downloaden.
 • Als u downloadt met behulp van de Secure Download Manager en de voortgangsbalk lijkt tijdens het downloaden of uitpakken stil te staan:
  1. Verwijder uw bestelpakket (het .SDX-bestand in uw Downloadmap dat uw bestelnummer als naam heeft).
  2. Verwijder de onvolledige software (het .SDC-bestand in de map waarin u de software probeerde te downloaden).
  3. Download uw bestelpakket opnieuw en probeer nogmaals uw software te downloaden.
 • Actieve firewalls, anti-virus- en anti-spywareprogramma's kunnen het downloaden verstoren. Probeer om alle beveiligingsprogramma's op uw computer uit te schakelen.

Opmerking: Door het uitschakelen van anti-virus-/anti-spywaresoftware terwijl er een verbinding is met het Internet of een lokaal netwerk, kunnen veiligheidsrisico's ontstaan, waardoor uw computer kwetsbaar wordt voor aanvallen. Schakel deze software zo snel mogelijk weer in nadat u klaar bent met downloaden.

U kunt extra downloads aanvragen door te klikken op de link Contact opnemen onder aan de Help-pagina.

Voer uw volledige naam, uw e-mailadres en het bestelnummer in.

Als stelregel moet u 32-bit software installeren als uw bedieningssysteem (OS) 32-bit is en 64-bit software als uw OS 64-bit is.

Opmerking: De meeste 32-bit software kan worden gedraaid op een machine met een 64-bit OS, maar 64-bit software kan uitsluitend worden gedraaid op een machine met een 64-bit OS. Als u twijfelt raden we sterk aan om de 32-bit versie van uw software te installeren.

Uitzoeken of uw computer een 32-bit of 64-bit OS heeft:

 • Voor Windows 10 gebruikers:
  1. Type in het Cortana-zoekveld: "systeem".
  2. Tik of klik in de zoekresultaten op Systeem.
  3. U vindt uw systeemtype onder de titel:: "Systeem". Uw besturingssysteem wordt aangeduid als "32-bit Besturingssysteem" of "64-bit Besturingssysteem".
 • Voor Windows 8 gebruikers:
  1. Tik of klik op Zoeken.
  2. Typ in het zoekveld: "systeem".
  3. Tik of klik op Instellingen.
  4. Tik of klik op Systeem.
  5. Zoek uw systeem onder het kopje: "systeem". Uw OS zal worden gekenmerkt als "32-bit besturingssysteem" of "64-bit besturingssysteem".
 • Voor Windows 7 en Vista gebruikers:
  1. In het menu Start van uw computer klikt u met de rechter muisknop op Computer en daarna op Eigenschappen.
  2. Zoek uw systeem onder het kopje: "systeem". Uw OS zal worden gekenmerkt als "32-bit besturingssysteem" of "64-bit besturingssysteem".
 • Voor Windows XP gebruikers:
  1. In het menu Start van uw computer klikt u met de rechter muisknop op Computer en daarna op Eigenschappen.
  2. Doorzoek de lijst op "x64 Editie". Als deze tekst aanwezig is heeft u een 64-bit OS geïnstalleerd. Zoniet, dan heeft u een 32-bit OS geïnstalleerd.

Gebruikers van Windows 8 en Windows 8.1 hebben soms moeite om het pictogram te vinden om nieuw geïnstalleerde software te openen. Dat komt meestal doordat het pictogram van de software na de installatie wordt verplaatst van het Bureaublad naar het Toepassingenmenu.

Nieuw geïnstalleerde software vinden in het Toepassingenmenu van Windows 8 of 8.1:

 1. Druk op de knop Start (of Windows) op uw toetsenbord. Als u Windows 8 gebruikt, wordt het Toepassingenscherm geopend (ga naar stap 3). Als u Windows 8.1 gebruikt, wordt het Startscherm geopend (ga naar stap 2).
 2. Gebruikers van Windows 8.1 Klik op de neerwaartse pijl in de linkerbenedenhoek van het Startscherm om het Toepassingenscherm te openen.
 3. Schuif of veeg naar rechts om het pictogram te vinden van het programma dat u net geïnstalleerd hebt (nieuw geïnstalleerde programma's worden toegevoegd aan het eind van uw Toepassingenlijst).

Indien er een optie voor een Backup Media beschikbaar is voor een product dat u bestelt, dan kunt u tegen een kleine vergoeding een fysieke kopie van de software aan u laten leveren op een DVD of een USB-stick. Met deze kopie kunt u de software opnieuw installeren als deze in de toekomst verloren raakt, mits u uw toegangscode nog heeft.

Als Backup Media beschikbaar zijn voor een product dat u bestelt, en deze optie aanwezig is in uw regio, dan kunt u deze aan uw bestelling toevoegen vanuit de Winkelwagen-pagina.

Opmerking:

 • De optie voor het bestellen van Backup Media is op dit moment niet voor alle landen beschikbaar vanwege leveringsbeperkingen. Afhankelijk van uw regio ontbreekt mogelijk de optie om Backup Media toe te voegen aan uw bestelling.
 • Besturingssystemen kunnen slechts op één machine geïnstalleerd worden. Backup Media zullen niet toestaan dat deze software op meerdere machines wordt geïnstalleerd.
 • De DVD of USB-stick bevat slechts een kopie van de software die u heeft besteld. Deze bevat geen extra productcode of een kopie van uw oorspronkelijke productcode. Schrijf uw sleutel op en bewaar deze op een veilige locatie. Uw code is ook 31 dagen lang beschikbaar in de sectie Uw Account/Bestellingen van de WebStore (of twee jaar, als uw bestelling de Uitgebreide Toegangsgarantie heeft).

Ja, er worden extra kosten in rekening gebracht bij uw bestelling ter dekking van de bezorging van uw back-upmedia. De verzendkosten variëren per regio en worden in het overzicht van uw bestelling getoond voordat u uitcheckt.

Opmerking: Levering van Backup Media kan in Noord-Amerika doorgaans tussen 7 en 14 werkdagen duren en in overige regio's tussen 10 en 18 werkdagen. Deze termijnen kunnen variëren afhankelijk van de precieze bestemming. Bovendien kunnen op dit moment niet in alle landen Backup Media geleverd worden.

Backup Media bestellen (indien verkrijgbaar) voor een product in uw winkelwagen:

 1. Op de pagina met uw winkelwagen kunt u omlaag scrollen naar het gedeelte dat is genaamd Aanbevelen voor U.  Als er Backup media beschikbaar zijn voor een product in uw winkelwagen zullen die bij de aanbevolen producten te zien zijn.
 2. Klik op de knop Toevoegen aan winkelwagen naast de Backup Media die u wilt bestellen. De Backup Media zijn toegevoegd aan uw winkelwagen.
 3. Klik op Afrekenen en volg de aanwijzingen op het scherm om verder te gaan met het afrekenproces.

Backup Media bestellen (indien verkrijgbaar) voor een eerder besteld product:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.
 3. Klik op het tabblad Bestellingen & downloads op de knop Details weergeven naast uw bestelling van het product waarvoor u back-upmedia nodig hebt. U wordt doorgestuurd naar de pagina met de details van uw bestelling.
 4. Kijk onder het kopje: Aanbevolen voor u. Als back-upmedia beschikbaar is, wordt dat als een van de beschikbare aanbiedingen onder dat kopje vermeld.
 5. Klik op de knop Nu kopen naast de back-upmedia die u wilt bestellen.
 6. Volg de instructies op het scherm om het afrekenproces te voltooien.

Levertijden voor back-upmedia variëren, afhankelijk van de regio en andere factoren. Wacht drie weken voordat u uw media als verloren meldt.

U kunt al uw vragen en ondersteuningsverzoeken met betrekking tot Backup Media richten aan support@kivuto.com.

Het door u bestelde product wordt aan u verzonden op het aangegeven adres. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

 • Informatie over de levering
  • Bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd. Alle levertijden zijn geschatte tijden en de VERWACHTE LEVERTIJD KAN NIET WORDEN GEGARANDEERD.
  • Het is mogelijk dat verzending niet in alle regio's mogelijk is.
  • Koeriers kunnen geen speciale verzend- of afleverinstructies accepteren. Het pakket kan op elk moment tussen 08:00 en 18:00 op het aangegeven adres worden afgeleverd.
  • Statusinformatie is helaas niet beschikbaar voor leveringen.
 • Terugbetalingen, annuleringen en naleveringen
  • Er worden geen TERUGBETALINGEN verstrekt voor artikelen die via deze site zijn gekocht.
  • Het is niet mogelijk de verzending van bestellingen te annuleren, aangezien deze voor een snellere levering direct worden verwerkt.
  • Het is uw verantwoordelijkheid alle systeemvereisten en aanvullende productgegevens op de website van de uitgever zorgvuldig te lezen voordat u tot aankoop overgaat.
  • U bent direct verantwoordelijk voor eventuele fouten in het verzend- of factuuradres, en indirect voor eventuele vertragingen die hiervan het gevolg zijn, of extra verzendkosten voor het opnieuw verzenden van de bestelling, indien van toepassing.
  • Artikelen die op nalevering zijn besteld, worden op volgorde van bestelling verwerkt wanneer de artikelen door ons zijn ontvangen. Bestellingen worden enkel verstuurd wanneer ze compleet zijn.

Controleer eerst uw bestelbon om er zeker van te zijn dat u het juiste product heeft besteld.

Om uw factuur te bekijken:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam (rechterbovenhoek) en klik dan op Mijn account/bestellingen.
 3. Klik op de knop Factuur Bekijken naast een order om uw factuur voor die bestelling te zien, of klik op Details Weergeven om gedetailleerde informatie over de bestelling te bekijken.

Als het product dat u ontvangen heeft niet overeenkomt met de beschrijving op uw bestelbon, neem dan contact op met ondersteuning door  hier te klikken of op de link Contact opnemen onderaan de Helppagina van uw webwinkel.

Opmerking: Kivuto Solutions Inc. is distributeur voor bepaalde of alle producten die op deze site worden aangeboden. Als consument bent u er verantwoordelijk voor te zorgen dat de gekozen artikelen en het verzendadres voor de postorderproducten correct zijn. Kivuto Solutions is niet verantwoordelijk voor verkeerd bestelde producten als gevolg van overeenkomsten in naam en/of productuitleg. Als eindgebruiker is het uw verantwoordelijkheid pas over te gaan tot bestelling nadat u de versie, de productnaam, de systeemvereisten en eventuele andere vereisten voor productaanbiedingen hebt gecontroleerd.

Levertijden voor back-upmedia variëren, afhankelijk van de regio en andere factoren. Wacht drie weken voordat u uw media als verloren meldt.

Er kunnen verschillende berichten weergegeven worden om aan te geven dat u een ongeldige code hebt.

U zult een "ongeldig" foutbericht ontvangen indien:

 • U reeds een evaluatieversie van de software geïnstalleerd hebt. U moet de evaluatieversie eerst verwijderen en dan de nieuwe software installeren.
 • Er is een typefout gemaakt bij het invoeren van de productcode tijdens de installatie/activering. Het is raadzaam dat u de productcode kopieert en plakt in plaats van deze in te typen.

Als u nog steeds vragen hebt, neemt u contact op met Klantenservice door te klikken op de link Contact opnemen onder aan de Help-pagina.

Wanneer u klikt op de knop Downloaden, is het mogelijk dat het foutbericht De uitgever kon niet geverifieerd worden. Weet u zeker dat u deze software wenst uit te voeren? verschijnt als er een antivirusprogramma is geinstalleerd op uw computer. Dit bericht komt vaak voor wanneer u probeert een uitvoerbaar (.exe) bestand te starten terwijl een antivirusprogramma loopt.

Indien u verkiest om het bestand niet onmiddellijk uit te voeren, kunt u het opslaan op uw computer en later uitvoeren.

De procedure voor het upgraden naar Windows 8.1 is afhankelijk van het besturingssysteem van waaruit u dit doet.

Huidig besturingssysteem Hoe u een upgrade uitvoert:
Windows 8

Ga naar www.Windows.com voor uw gratis upgrade

Windows 7

Zie: Upgraden naar Windows 8.1: Een gids voor gebruikers van Windows 7 (alleen beschikbaar in het Engels)

Windows Vista / Windows XP
Zie: Ik heb momenteel Windows Vista of XP op mijn computer. Kan ik upgraden naar Windows 8.1?
Mac OS
 1. Bestel en installeer desktopvirtualisatiesoftware die u instaat stelt om Windows op uw Mac te laten draaien (bv. Parallels).
 2. Bestel en installeer de volledige versie van Windows 8.1 voor Mac-gebruikers.

Opmerking: Bij het installeren van Windows 8.1 voor Mac raakt u alle Windows-instellingen, applicaties en persoonlijke bestanden kwijt.

 

Windows Vista, Windows XP en andere oudere versies van Windows kunnen niet worden geüpgraded naar Windows 8.1

Windows Vista/XP-gebruikers moeten eerst de volledige versie van Windows 8 bestellen en installeren, alvorens naar www.Windows.com te gaan voor een gratis upgrade naar Windows 8.1.

Opmerking: Bij het installeren van Windows 8 raakt u alle Windows-instellingen, applicaties en persoonlijke bestanden kwijt. Verzeker u ervan dat uw computer voldoet aan alle noodzakelijke systeemvereisten.

Wat u kunt behouden na het upgraden naar Windows 8.1 is afhankelijk van de Windows-versie van waaruit u dit doet.

Indien u een upgrade uitvoert vanuit... Dan kunt u behouden...
Windows 8 Windows-instellingen, persoonlijke bestanden en de meeste applicaties.
Windows 7 Alleen persoonlijke bestanden
Windows Vista/XP Zie Ik heb momenteel Windows Vista of XP op mijn computer. Kan ik upgraden naar Windows 8.1?

 

Ondersteuning voor Windows 8.1 wordt geleverd door Microsoft. Klik hier voor informatie over contact en ondersteuning van Microsoft in uw regio.

Opmerking: Uw update naar Windows 8.1 is inclusief 90 dagen gratis ondersteuning van Microsoft. Deze periode van 90 dagen gaat in wanneer u Windows 8.1 installeert en activeert. Kosten voor telecom- of anderssoortige toegangskosten zijn mogelijk nog steeds van toepassing.

Aankopen gedaan in een WebStore verschijnen naast de URL van uw WebStore op uw creditcardafschrift.

Als de URL van uw WebStore meer dan 20 tekens lang is, zal de rekening verschijnen als van "OnTheHub.com".

Indien uw accountstatus geverifieerd is, zal het verschuldigde bedrag pas geincasseerd worden van uw creditcard nadat u bevestigd hebt dat u de getoonde software wenst te kopen en gedrukt hebt op de knop Bestelling plaatsen aan het eind van het afrekenproces.

Als uw accountstatus niet geverifieerd is, blijft de bestelling maximaal zeven dagen aanwezig in het systeem maar wordt deze niet verder verwerkt. Dit gebeurt pas als het verificatieproces volledig is afgerond en u aan de voorwaarden voldoet. Als u de account niet verifieert, wordt de bestelling geannuleerd en wordt de creditcardafschrijving niet uitgevoerd.

De meeste ELMS webwinkels ondersteunen betaling met Visa, Mastercard en PayPal. Er kunnen andere betalingsmogelijkheden beschikbaar zijn, afhankelijk van uw locatie en de aard van de valuta waar u mee betaalt.

Door deze website te bezoeken, bevestigt u dat u de volgende Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid volledig gelezen en begrepen hebt, waaronder eventuele updates die nu en dan gepubliceerd worden op de site. Kivuto Solutions Inc. behoudt zich het recht voor om de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid naar eigen inzicht te wijzigen door deze publicatie te updaten.

De verwijzingen naar Kivuto Solutions Inc. (of Kivuto) in dit document zijn ook van toepassing op merken die het volledig eigendom zijn van Kivuto, namelijk Texidium en OnTheHub.

 1. Welke informatie vraagt u op over mij?
 2. Hoe verzamelt en gebruikt u persoonlijke gegevens?
 3. Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens inkijken, bijwerken of wissen?
 4. Hoe verzamelt en gebruikt u niet-persoonlijke gegevens?
 5. Welke veiligheidsmaatregelen zijn er genomen om mijn gegevens te beschermen?
 6. Waar zullen mijn gegevens verwerkt worden?
 7. Wat is uw beleid inzake e-mails?
 8. Met wie kan ik contact opnemen met vragen of opmerkingen over dit beleid?

Let op: Het privacybeleid en de standaarden van Kivuto zijn in overeenstemming met de algemene verordening gegevensbescherming van de Europese Unie (AVGB). De AVGB gaat in op 25 mei 2018. De bescherming die deze wetgeving biedt, is van toepassing op alle gebruikers van Kivuto's producten en diensten, zowel binnen als buiten de EU.

1. Welke informatie vraagt u op over mij?

Zowel persoonlijke als niet-persoonlijke gegevens over elke bezoeker kunnen op deze site opgevraagd worden. Het type informatie dat opgevraagd wordt hangt af van uw acties en interactie met de website.

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens worden enkel verzameld wanneer u deze informatie vrijwillig verstuurt omdat het systeem ze nodig heeft, zoals bij het registreren en bestellen. Alle persoonlijke gegevens die wij van u ontvangen, worden strikt vertrouwelijk behandeld. Noch uw naam, noch andere persoonsgegevens worden verkocht of beschikbaar gesteld aan derden, tenzij dit vereist is voor de uitvoering of vergoeding van uw bestelling of service. Meer informatie over het gebruik hiervan leest u verderop in dit Privacybeleid.

Niet-persoonlijke gegevens

Niet-persoonlijke gegevens worden opgevraagd via onze sitetechnologie om een persoonlijkere en relevantere ervaring te creëren tijdens uw bezoek. Met deze informatie kunnen wij ook de werking van de website verbeteren zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

2. Hoe verzamelt en gebruikt u persoonlijke gegevens?

Persoonlijke gegevens verzamelen

Persoonlijke gegevens mogen verzameld worden tijdens registratie, bestellen en factureren, tijdens contacten met de klantenservice of wanneer u deelneemt aan een prijsvraag. Persoonlijke gegevens zullen nooit gedeeld worden op een wijze die niet gerelateerd is aan de hieronder beschreven methoden zonder u op voorhand in te lichten over de intentie; tevens zal u de gelegenheid aangeboden worden om niet hierop in te gaan of op andere manier dergelijke niet-gerelateerde gebruiken te verbieden.

Registratie

Tijdens het registreren kunt u mogelijk gevraagd worden om uw naam en e-mailadres voor authenticatie- en verificatiedoeleinden. Deze stappen kunnen nodig zijn om te verzekeren dat gebruikers juist geïdentificeerd en geverifieerd zijn als een gekwalificeerde gebruiker. Sommige aanbiedingen en promoties op deze website kunnen beperkt zijn tot bepaalde soorten gebruikers (bijv. studenten, docenten of personeel) of tot leden van bepaalde organisaties. Door uw emailadres op te geven en vervolgens uw account te laten verifiëren, kunt u profiteren van deze aanbiedingen en promoties.

Bestellen en facturering

Wanneer u via een van de websites van Kivuto een bestelling plaatst voor een product dat niet gratis is, moet u mogelijk uw creditcardgegevens opgeven. Wanneer u een product bestelt dat fysiek wordt geleverd, moet u de nodige verzendinformatie (bijv.  een postadres) opgeven. Deze informatie kan nodig zijn om uw bestelling te vervullen en / of voor doeleinden van exportnalevingdoelstellingen. Uw creditcardgegevens worden niet op onze server opgeslagen. Deze worden uitsluitend ter controle aangeboden aan het transactieverwerkende systeem van de creditcardmaatschappij. Het kan ook zijn dat u gevraagd wordt om uw naam en emailadres voor het aanmaken van uw online ontvangstbewijs en voor ons om u emails met betrekking tot uw bestelling te kunnen versturen.

Klanten Service

Persoonlijke gegevens mogen verzameld worden wanneer u een probleem doorgeeft of wanneer u navraag doet bij onze klantenservice. Er kan een overzicht worden bijgehouden van de correspondentie om u als klant van een optimale dienstverlening te kunnen voorzien.

Deelname aan een Prijsvraag of Actie.

Verder kunnen gegevens van u verzameld worden voor de deelname aan prijsvragen en vergelijkbare acties, wanneer u zich hiervoor vrijwillig aanmeldt. Alle prijsvragen hebben hun eigen voorwaarden die kunnen worden ingezien op de pagina van de prijsvraag.

Persoonlijke gegevens gebruiken

Uw persoonlijke gegevens worden niet verkocht, verhandeld of uitgeleend aan anderen.

Kivuto werkt wel samen met andere bedrijven om bepaalde taken namens ons uit te voeren, zoals het uitleveren van bestellingen en het verwerken van creditcardbetalingen. Deze partnerbedrijven hebben toegang tot persoonlijke gegevens die nodig zijn om hun taken uit te voeren. Ze mogen uw persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken.

Daarnaast kan informatie met betrekking tot de bestelling van een product gedeeld worden met de leverancier van dit product, ten behoeve van garantie- en ondersteuningsdoeleinden. Deze gegevens kunnen bevatten: uw naam, de datum van uw bestelling en het product dat u hebt besteld.

Als u vragen hebt over hoe één van onze zakelijke partners of leveranciers met uw informatie omgaat, dient u rechtstreeks contact met hen op te nemen.

3. Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens inkijken, bijwerken of wissen?

Toegang tot en bijwerken van persoonlijke informatie (recht op toegang)

Gebruikers kunnen op elk gewenst moment het volgende van Kivuto aanvragen.

 • Bevestiging of Kivuto persoonlijke gegevens van de gebruiker bezit
 • De locatie(s) waar Kivuto de persoonlijke gegevens van de gebruiker verwerkt
 • Het doel / de doelen waarvoor Kivuto de persoonlijke gegevens van de gebruiker verwerkt
 • Een kopie van alle persoonlijke gegevens van de gebruiker die Kivuto heeft, te verstrekken in een algemeen gebruikt, machinaal leesbaar formaat.

Neem contact op met privacy@kivuto.com om bovenstaande informatie op te vragen.

Gebruikers kunnen de informatie en voorkeuren in hun accountprofiel op elk gewenst moment bekijken en bijwerken via de pagina Accountinformatie in hun WebStore, op voorwaarde dat ze zijn ingelogd op hun account.

Een account deactiveren

U kunt uw account laten deactiveren of verwijderen door klantenservice te contacteren. Echter, door dit te doen wordt uw toegang tot gedeelten die alleen voor leden zijn gelimiteerd. Gegevens van eventuele aankopen blijven echter beschikbaar in beveiligde, permanente records.

Persoonlijke gegevens verwijderen (het recht om te wissen)

Gebruikers kunnen verzoeken om alle persoonlijke informatie die Kivuto op enig moment over hen verzameld heeft, te verwijderen. Bij afwezigheid van een dringende juridische of zakelijke reden om de persoonlijke gegevens van een gebruiker te bewaren (bijv. naleving van een wet of een contractuele verplichting), zal Kivuto alle persoonlijke informatie over gebruikers die deze verzoeken doen permanent verwijderen of verbergen.

Indien nodig zal Kivuto ook contact opnemen met derde partijen waaraan Kivuto de persoonlijke gegevens van de gebruiker heeft doorgegeven en ervoor zorgen dat de gegevens ook uit de systemen en records van die derden worden verwijderd.

Neem voor het aanvragen van het wissen van uw persoonlijke gegevens contact op met: privacy@kivuto.com.

4. Hoe verzamelt en gebruikt u niet-persoonlijke gegevens?

Kivuto gebruikt hiervoor technologieën zoals cookies, pixel tags ("pixels"), en lokale opslag, om zo, zowel op als buiten onze website, producten, diensten en advertenties te kunnen bieden, beveiligen en begrijpen.

Niet-persoonlijke gegevens verzamelen

De status van uw verificatie wordt verzameld zodra u zich succesvol registreert via één van onze verificatiediensten. De resulterende status is niet-persoonlijk identificeerbare informatie en wordt opgeslagen voor het geval u uw status opnieuw moet laten verifiëren in de toekomst.

Niet-persoonlijke gegevens worden verzameld met behulp van technologieën zoals cookies. "Cookies" zijn gegevens die door uw browser worden opgeslagen op de harde schijf van uw computer. De informatie die met deze technologie wordt verzameld is niet-persoonlijk en maakt het ons mogelijk om uw interacties met de site te optimaliseren.

Niet-persoonlijke gegevens gebruiken

Met behulp van cookies kan er algemene informatie in de vorm van patronen van klantverkeer en sitegebruik worden verzameld om het ontwerp, de lay-out en de doeltreffendheid van de website te verbeteren. Dankzij het inzicht in deze patronen kunnen wij relevantere inhoud aanbieden en de relaties met de klanten versterken. Daarnaast wordt de verzamelde informatie gebruikt voor doelgerichte communicatie om u een meer persoonlijke en op maat gemaakte ervaring te bieden. Met de cookies spaart u ook tijd uit, omdat het systeem uw persoonlijke instellingen onthoudt.

Merk op dat alle informatie enkel in samengestelde vorm verzameld en geanalyseerd wordt. Check uw browser om te verzekeren dat het gebruik van cookies toegestaan is voor een correcte werking van de site.

Kivuto Solutions Inc. kan een beroep doen op externe partners op het vlak van reclametechnologie om u relevante advertenties aan te kunnen bieden op websites buiten ons netwerk. De partner op het vlak van reclametechnologie verschaft ons volgtechnologie, zoals een cookie, die door ons toegevoegd wordt aan uw browser. Hierdoor kunnen wij u uiterst relevante advertenties aanbieden op hun partnerwebsites, volgens uw verbintenissen met deze site. Indien u meer informatie wenst over dit proces of niet wenst eraan deel te nemen, gelieve dan contact met ons op te nemen.

Cookies beheren

Er zijn bedieningselementen in uw browser beschikbaar om cookies toe te staan, te blokkeren of te verwijderen. Voor instructies over het beheren van de cookies die deze andere websites gebruiken, kunt u terecht op de volgende website: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies.

Houdt u er rekening mee dat, door uw cookie-instellingen aan te passen, eerdere instellingen of voorkeuren niet meer van kracht zullen zijn. Het gebruik en de functionaliteit van de site zullen aan verandering onderhevig zijn, inclusief de mogelijkheid om bepaalde producten te kopen en om de inhoud op de site te bekijken.

5. Welke veiligheidsmaatregelen zijn er genomen om mijn gegevens te beschermen?

Veiligheidsmaatregelen

Uw gegevens worden beschermd op het moment dat deze worden verzonden, maar ook als ze zijn opgeslagen. Uw account en profielgegevens zijn met een wachtwoord beveiligd, zodat alleen u toegang hebt tot deze persoonlijke gegevens. Op het moment van aankoop zorgt SSL-software (Secure Sockets Layer) ervoor dat alle ingevoerde gegevens vóór verzending worden versleuteld. Op die manier worden alle klantgegevens op beveiligde servers van het systeem beschermd tegen toegang door onbevoegden.

Meldingen over schending

In het geval van een beveiligingslek die een potentieel risico vormt voor de persoonlijke gegevens van gebruikers, zorgt Kivuto ervoor dat de juiste autoriteiten binnen 72 uur na ontdekking op de hoogte worden gesteld van het lek.

Als wordt vastgesteld dat een beveiligingslek een groot risico voor de rechten en vrijheden van een of meer getroffen gebruikers vormt, zullen alle redelijke inspanningen worden gedaan om contact op te nemen met deze gebruikers en hen op de hoogte brengen van het lek en de mogelijke gevolgen daarvan.

6. Waar zullen mijn gegevens verwerkt worden?

Kivuto Solutions Inc. is een Canadese onderneming met kantoor te 126 York Street, Suite 200, Ottawa, Ontario, Canada. Persoonlijke informatie die door Kivuto is verzameld wordt opgeslagen op servers die zich in Canada bevinden en zullen niet worden overgedragen naar een ander land tenzij dit nodig is als onderdeel van de uitvoering van de dienstverlening of als dit verzocht wordt door de gebruiker (zie hieronder).

Als gevolg van afspraken met onze partner- software-uitgeverijen en Canadese wet- en regelgeving zullen uw gegevens voor zeven jaar in versleutelde backups worden opgeslagen op onze servers.

Privacywetten en -vereisten verschillen naargelang het betreffende land. Wees u zich er echter van bewust dat alle informatie die door de websites van Kivuto verzameld wordt beschermd wordt door de algemene voorwaarden van dit Privacybeleid en mededelingen met betrekking tot de privacy die op u van toepassing zijn, onafhankelijk van welk land de informatie afkomstig is.

Persoonlijke gegevens overdragen (gegevensoverdraagbaarheid)

Gebruikers kunnen verzoeken om alle persoonlijke informatie die Kivuto heeft verzameld over hen over te dragen van Kivuto naar een andere gegevensverwerker van hun keuze.

Merk op dat Kivuto alleen persoonlijke informatie over een gebruiker zal overzetten naar landen en organisaties als dit wettelijk is toegestaan ​​en als ze vergelijkbare niveaus van bescherming bieden voor de persoonlijke gegevens van gebruiker.

Neem voor het aanvragen van het overzetten van uw persoonlijke gegevens naar een andere gegevensverwerker contact op met: privacy@kivuto.com.

7. Wat is uw beleid inzake e-mails?

Kivuto Solutions Inc. voldoet volledig aan de CAN-SPAM Act van 2003 en de Canadese wet tegen Spam (CASL). Kivuto zal uw emailadres niet delen, verkopen, verhuren, uitwisselen of een derde autoriseren om het te gebruiken voor commerciële doelstellingen zonder uw toestemming. Indien u denkt dat u ten onrechte een email van ons ontvangen heeft, neem dan contact op met privacy@kivuto.com.

U kan één of meer van de volgende e-mails van Kivuto Solutions ontvangen.

Account- en dienstgerelateerde email

Kivuto Solutions Inc. behoudt zich het recht voor om u e-mails te sturen die betrekking hebben op de status van uw account. Dit omvat bestellingsbevestigingen, mededelingen met betrekking tot hernieuwing/vervaldata, mededelingen met betrekking tot problemen met uw creditcard, andere transactionele e-mails en berichten over belangrijke wijzigingen aan de diensten van de website en/of ons Privacybeleid. Als u zich voor online-discussies of andere diensten hebt geregistreerd, ontvangt u mogelijk een e-mail specifiek met betrekking tot uw deelname aan deze activiteiten.

E-mail Nieuwsbrieven

Kivuto Solutions Inc. biedt verschillende nieuwsbrieven per email aan. U zal deze alleen ontvangen wanneer u er eerder voor gekozen hebt om deze vorm van communicatie te ontvangen. Als u niet langer een specifieke nieuwsbrief wenst te ontvangen, volg dan de afmeldinstructies op die onderaan elke nieuwsbrief staan.

Promotionele Email

Kivuto Solutions Inc. kunnen u periodiek berichten sturen over producten en diensten waarvan Kivuto denkt dat deze interessant voor u kunnen zijn (indien u zich eerder voor het ontvangen van dit soort berichten heeft aangemeld). U kunt ervoor kiezen om in de toekomst geen berichten meer te ontvangen door de afmeldinstructies op te volgen die onderaan elke e-mail staan.

Enquête E-mail

Kivuto kan u e-mails sturen om u uit te nodigen deel te nemen aan gebruikersenquêtes, waarin wij u om feedback vragen over onze diensten en bestaande of toekomstige producten en diensten, alsmede om informatie om onze gebruikers beter te leren begrijpen. Gebruikersenquêtes helpen ons enorm bij het verbeteren van onze diensten. Alle informatie die Kivuto in dergelijke enquêtes verkrijgt, zullen intern gebruikt worden. De informatie zal alleen in geaggregeerde vorm worden gedeeld met gelieerde derden.

HTML-E-mail

Als u zich aanmeldt om email van ons te ontvangen, dan zult u zowel emails ontvangen met platte tekst en in HTML-formaat (met afbeeldingen). Als u ervoor kiest om onze emailberichten met HTML-indeling te bekijken, kunnen we een één-pixel-.gifbestand plaatsen om te bepalen of lezers de email al dan niet hebben bekeken. Dit proces laat geen informatie achter op uw computer, noch verzamelt het informatie van uw computer. Kivuto kan deze gegevens alleen delen met derden in geaggregeerde vorm ter verbetering van de kwaliteit van de emails en aanbiedingen die wij versturen.

E-mails van U

Houd er rekening mee dat, als u ons e-mails stuurt, de informatie die u verstrekt in deze e-mails mogelijk niet veilig of versleuteld is en dus toegankelijk kan zijn voor anderen. Het is aangeraden voorzichtig te zijn wanneer u besluit persoonlijke of vertrouwelijke informatie in emails te vermelden. Kivuto zal uw emailadres gebruiken om rechtstreeks te reageren op uw vragen of opmerkingen.

8. Met wie kan ik contact opnemen met vragen of opmerkingen over dit beleid?

Als u vragen, opmerkingen, zorgen of klachten heeft over deze privacy of over de manier waarop Kivuto uw persoonlijke gegevens verwerkt, kunt u contact met ons opnemen op de volgende manieren.

per email

Stuur alstublieft alle privacy-gerelateerde vragen naar privacy@kivuto.com.

per telefoon

VS / Canada (gratis)

1-866-435-4722

Australië (gratis)

1-800-426-231

Frankrijk (gratis)

0800-916021

Duitsland (gratis)

0800-182-8612

Hongkong (gratis)

800-968-781

Maleisië (gratis)

1-800-815-302

Spanje (gratis)

900-809754

Verenigd Koninkrijk (gratis)

0-800-098-8436

Andere landen

+44-845-8697566

per post

Noord-Amerika
(hoofdkantoor)

Kivuto Solutions Inc.
126 York St., Suite 200

Ottawa, Ontario, Canada

K1N 5T5

EMEA

Kivuto Solutions Inc.

2nd Floor, 16 South Main Street
Naas, Co. Kildare, Ireland

 

U kunt veilig winkelen op onze site. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw creditcardgegevens. Elke transactie is 100% veilig. Dit betekent dat u niets hoeft te betalen als uw kaart door aankopen op deze site wordt belast en u hiervoor geen toestemming hebt gegeven.

De meeste verstrekkers van creditcards hebben PCI-nalevingsnormen (Payment Card Industry) gecreeerd om persoonlijke gegevens te beschermen en transacties met een creditcard zo veilig mogelijk te verwerken. Wij voldoen aan die normen voor gegevensbeveiliging, dus hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw persoonlijke en financiele informatie.

Onze website maakt gebruik van SSL of "Secure Socket Layer ", een standaard industrieel veiligheidsprotocol. SSL stuurt informatie naar uw browser waarmee uw bestelling wordt versleuteld. Door versleuteling wordt alle door u verzonden informatie omgezet in gegevens die uiterst moeilijk ontcijferd kunnen worden. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Meer nog, ondanks de soms misleidende berichtgeving in de media is er tot op de dag van vandaag geen enkel geval van fraude bekend waarbij een creditcardnummer verstuurd via een beveiligde webserver onderschept is!

Deze beveiliging wordt aangegeven met een veiligheidsindicator in uw browser, meestal een symbool van een slot of een sleutel dat een andere kleur krijgt of niet meer geopend is. Bovendien moet de URL in de adres- of locatiebalk van uw browser beginnen met https:// (de 's' geeft aan dat het een veilige URL betreft).

Als uw creditcard door onbevoegden is gebruikt, moet u direct contact opnemen met uw creditcardorganisatie.

Helaas is het niet mogelijk om voor artikelen die zijn besteld via een site van Kivuto geld te RESTITUEREN of een ANDER ARTIKEL te ontvangen. Alle aankopen zijn definitief. Het is daarom erg belangrijk dat u bij het plaatsen van een bestelling goed kijkt of u het juiste product hebt gekozen en u de systeemvereisten hiervoor hebt gelezen.

We kunnen ook geen geld restitueren of artikelen ruilen omdat licentiecodes samen met de software worden verstuurd/uitgegeven en eenmaal uitgegeven, kunnen deze niet worden teruggestuurd naar onze uitgevers.

Opmerking: Kivuto Solutions Inc. is distributeur voor bepaalde of alle producten die op deze site worden aangeboden. Als consument bent u er verantwoordelijk voor te zorgen dat de gekozen artikelen en het verzendadres voor de postorderproducten correct zijn. Kivuto Solutions is niet verantwoordelijk voor verkeerd bestelde producten als gevolg van overeenkomsten in naam en/of productuitleg. Als eindgebruiker is het uw verantwoordelijkheid pas over te gaan tot bestelling nadat u de versie, de productnaam, de systeemvereisten en eventuele andere vereisten voor productaanbiedingen hebt gecontroleerd.

 1. Gebruik Windows Update om te upgraden van de versie Home of Professional van uw huidige besturingssysteem naar de versie Home/Professional van Windows 10 (Configuratiescherm » Systeem en beveiliging » Windows Update » Aan de slag).
 2. Nadat de upgrade naar Windows 10 Home/Professional is voltooid, gaat u naar Instellingen » Update en beveiliging » Activering en klikt u op: Productsleutel wijzigen.
 3. Voer de productsleutel van uw bestelbewijs in om naar Windows 10 Education te upgraden.

Belangrijk: Windows 10 wordt via Windows Update in fasen ter beschikking gesteld. Op sommige computers duurt het langer dan op andere computers voordat deze optie verschijnt. Als u de optie voor upgraden naar Windows 10 via Windows Update niet ziet, dan kunt u upgraden door naar de Microsoft download-site van Windows 10-software te gaan en op de knop Tool nu downloaden te klikken; volg de instructies op het scherm.

 1. Ga naar Microsoft download-site van ISO- software.
 2. Voer indien gevraagd de productsleutel van uw bestelbewijs in om de upgrade naar Windows 10 Education te starten.

Belangrijk: Bij het op deze manier doorvoeren van de upgrade worden alle bestanden en instellingen op uw computer gewist. Maak back-ups van alle belangrijke gegevens voordat u een upgrade van uw besturingssysteem doorvoert. 

 1. Ga naar Instellingen » Update en beveiliging » Activering en klik op: Productsleutel wijzigen.
 2. Voer de productsleutel van uw bestelbewijs in om te upgraden naar Windows 10 Education.
Uw exemplaar van Windows 10 Education kan op één computer geïnstalleerd worden.

Gebruikers van Windows XP en Vista moeten een "schone installatie" doorvoeren om Windows 10 Education te krijgen. Dit betekent dat alle bestanden, programma's en instellingen op uw computer tijdens de upgrade worden gewist.

Voor het upgraden van Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 of een eerdere versie van Windows 10 is geen schone installatie nodig. Bestanden, toepassingen en instellingen worden tijdens het upgraden niet gewist.

Let op: We raden u aan altijd back-ups te maken van belangrijke bestanden voordat u een upgrade van uw besturingssysteem doorvoert.

Als u een student bent die Windows 10 Education bestelt via deze webwinkel, verliest u geen toegang tot de software wanneer u uw school verlaat. U mag de software houden.

Opmerking: Medewerkers en docenten hebben mogelijk toegang tot een versie van Windows 10 Education waarop andere algemene voorwaarden van toepassing zijn. Lees de gebruiksrechtovereenkomst (EULA) voor Windows 10 Education zorgvuldig bij het plaatsen van uw bestelling.

Neen. Windows 10 Education is geen tijdelijk abonnement of software op proef. Uw licentie zal niet verlopen na een vaste duur.

Contact opnemen

Als u geen oplossing voor uw probleem hierboven kon vinden alstublieft neem contact met ons op.