Veilig winkelen

U kunt veilig winkelen op onze site. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw creditcardgegevens. Elke transactie is 100% veilig. Dit betekent dat u niets hoeft te betalen als uw kaart door aankopen op deze site wordt belast en u hiervoor geen toestemming hebt gegeven.

De meeste verstrekkers van creditcards hebben PCI-nalevingsnormen (Payment Card Industry) gecreeerd om persoonlijke gegevens te beschermen en transacties met een creditcard zo veilig mogelijk te verwerken. Wij voldoen aan die normen voor gegevensbeveiliging, dus hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw persoonlijke en financiele informatie.

Onze website maakt gebruik van SSL of "Secure Socket Layer ", een standaard industrieel veiligheidsprotocol. SSL stuurt informatie naar uw browser waarmee uw bestelling wordt versleuteld. Door versleuteling wordt alle door u verzonden informatie omgezet in gegevens die uiterst moeilijk ontcijferd kunnen worden. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Meer nog, ondanks de soms misleidende berichtgeving in de media is er tot op de dag van vandaag geen enkel geval van fraude bekend waarbij een creditcardnummer verstuurd via een beveiligde webserver onderschept is!

Deze beveiliging wordt aangegeven met een veiligheidsindicator in uw browser, meestal een symbool van een slot of een sleutel dat een andere kleur krijgt of niet meer geopend is. Bovendien moet de URL in de adres- of locatiebalk van uw browser beginnen met https:// (de 's' geeft aan dat het een veilige URL betreft).

Als uw creditcard door onbevoegden is gebruikt, moet u direct contact opnemen met uw creditcardorganisatie.