Nero BackItUp 2021

Nero BackItUp 2021
Fabrikant
Nero Inc.
Platforms
Windows
Type levering
Downloaden
MSRP:€ 43,80
€ 35,04 EUR
U bespaart € 8,76 (20%)

Faculteitsmedewerkers/onderwijzend personeel en studenten komen in aanmerking voor de aanschaf van dit Nero-product en mogen het voor gebruik installeren op computers die instellingseigendom zijn, of op privé-computers.

Nero BackItUp – Eén klik verwijderd van gemoedsrust

De beveiligde pc back-up die u helpt om onvervangbare bestanden te beschermen. Reken voortaan op Nero BackItUp om uw bestanden en herinneringen op uw pc of laptop te beschermen en ze automatisch naar 3 doelen zoals USB-vaste schijven te back-uppen. Met slechts één klik op de knop word uw back-up uitgevoerd.


Uw back-ups volledig automatisch uitvoeren

Vertrouw erop dat uw bestanden veilig zijn: maak dagelijks, wekelijks, maandelijks een back-up van uw bestanden - of wanneer u maar wilt! Stel het tijdstip en de datum in. U heeft zelfs de keuze om een doorlopende bestandsback-up in te stellen en Nero BackItUp zal nieuwe gegevens of bestanden beschermen als u ze bijwerkt.

Meerdere doelen

Voer een lokale back-up uit op een andere vaste of externe USB-schijf, of bewaar uw bestanden op een NAS-opslag, aan u de keuze! Dankzij ons gratis product kunt u rekenen op een betrouwbare extra bestandsbeveiliging.


Versiebeheer

In tegenstelling tot andere services die alleen de meest recente versies van uw bestanden opslaan, bewaart Nero BackItUp ook oudere versies van bestanden die u wilt beschermen. Als u een bestand wijzigt, zullen alle oudere versies van dat bestand lokaal worden opgeslagen. Zelfs als u een bestand verwijdert of beschadigd heeft, kunt u het altijd terugdraaien.

Versleuteling & compressie

Vertrouw erop dat uw bestanden veilig zijn opgeslagen dankzij de AES 256-bitversleuteling met hardwareversnelling. Ons handige compressiealgoritme zorgt er bovendien voor dat u wat schijfruimte bespaart bij het opslaan van uw bestanden naar de USB-stick.


 

Nero BackItUp


Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8, Windows® 7
 
Bezig met laden… Bezig met laden…