Hulp

Wat is het verschil tussen Basistoegangsgarantie en Uitgebreide Toegangsgarantie?

Basistoegangsgarantieis standaard in de meeste bestellingen gratis opgenomen. Daarmee kunt u de door u bestelde software opnieuw downloaden en de bijbehorende productcodes bekijken tot 31 dagen nadat u de software hebt besteld.

Met de Uitgebreide Toegangsgarantie kunt u de door u bestelde software opnieuw downloaden en de bijbehorende productcodes bekijken tot 24 maanden nadat u de software hebt besteld. Het is voor een gering bedrag te bestellen.

Opmerking:

  • Onder bepaalde omstandigheden kan de Uitgebreide Toegangsgarantie gratis in uw bestelling opgenomen zijn in plaats van de Basistoegangsgarantie. Controleer uw bestelbon als u niet weet welk type Toegangsgarantie van toepassing is op de bestelling die u hebt geplaatst.
  • De Toegangsgarantie verschaft alleen toegang tot de downloadlink(s) en de toegangscode(s). Het betekent niet dat u de software een onbeperkt aantal keren kunt downloaden en installeren met dezelfde toegangscode.
  • De Toegangsgarantie verlengt niet de duur van uw licentie. Als u probeersoftware of een huurtermijn van zes of twaalf maanden hebt aangeschaft, verloopt uw licentie nog steeds op de overeengekomen einddatum.
  • Sommige software kan op een beperkt aantal machines (bijv. besturingssystemen) worden geïnstalleerd. Toegangsgarantie heft die beperking niet op.
  • De Toegangsgarantie is niet in alle webwinkels beschikbaar.
Alle Help-categorieën weergeven